Miranda's Beautysalon

Micro Needling. 

 Cosmeceutisch , de hoogste resultaten. 

Huidverjonging huidversteviging vermindering van rimpels vervagen van pimentvlekken verkleinen van de poriën verfraaiing van het huidbeeld bij littekens 

De lady Esther Micro Needling behandeling is een speciale methode die zowel zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine en tegelijkertijd de optimale verspreiding van hyaluron activeert.
De huidstructuur wordt door het natuurlijke proces van genezing en regeneratie gemaakt en verstevigd. 

De sensationele, snel zichtbare en merkbare verbeteringen spreken voor zich. 

Door de effectieve behandeling met de micro needling pen worden de volgende resultaten behaald:

- Vermindering van rimpels en lijntjes
- Huidverjonging Herstel van atrofische huid
- Vervagen van pigmentvlekken
- Verkleinen van de poriën en verfraaiing van        het huidbeeld


De Micro Needling techniek is een bijzonder effectieve behandeling bij anti-aging en bij diverse huidproblemen.
Door de doelgerichte perforatie van de huid komen er in de cellen direct na de behandeling groeifactoren vrij, die de elastine en tegelijkertijd de optimale verspreiding van hyaluron stimuleert.

Ook de microcirculatie wordt aanzienlijk verhoogd, wat tot een verhoogde opname van de toegepaste werkstoffen leidt en daarmee een duidelijk verbeterd huidresultaat geeft.

Deze huidverjongingstechniek maakt het mogelijk, dat de huid van het gezicht, ogen, lippen, hals,decolleté, en handen evenzo worden de littekens, pigmentvlekken duidelijk verminderd.
De behandelingsmethode heeft de volgende effecten: 

1. Door de microfijne perforatie van de huid wordt het regeneratieproces beïnvloed, wat als gevolg heeft de beduidend toegenomen productie van nieuw collageen en elastine en de optimale verdeling van hyaluron. Het huidweefsel wordt daardoor strakker en steviger. 

2. De sterk verbeterde verzorging van de hoog actieve werkstoffen. Omdat het bij Micro Needling om een hoog gekwalificeerde en intensieve cosmeceutische behandelingsmethode gaat, vereist het de juiste thuisverzorging die perfect aansluit om het allerbeste huidresultaat te behalen. 

De huis heeft bijzonder veel vocht nodig. Dit bieden de speciaal daarop afgestemde verzorgingsproducten. Het is zeer belangrijk, dat deze aanbevolen producten voor deze behandeling, dagelijks en zoals voorgeschreven door de huidexpert telkens na de behandeling, thuis verder gebruikt worden. Alleen zo ontstaat een langdurige huidverbetering.
                    

        Heb je interesse in een persoonlijk advies 
                 en een eerste behandeling
                      met Micro Needling? 

        Graag maak ik een afspraak met je
       om deze behandeling te leren kennen.

              Kuur 6 x € 95.00 / 1 x per 14 dagen.
                     Losse behandeling € 115.00