Miranda's Beautysalon


Ik werk met de producten die dierproef vrij zijn 
  ontwikkeld en geproduceerde cosmetische producten sinds 1913, het zijn veel gevraagde producten mede omdat het niet op dieren getest wordt,
gebruikt voor de inhoudstoffen, waarvan de cosmetische- dermatologische werking duidelijk bewezen is. Daar naast worden hoogwaardige werkstoffen ingezet zoals verschillende huid vitamines, moderne dragers voor werkstoffen in nano en micro grootte en natuurlijke oliën met hun werkstoffen.
Deze cosmeticaproducten zijn heerlijk om mee te werken en een verrijking voor de huid.


 

    

    


   Mijn make-up welke verkrijgbaar zijn in mijn salon
        en waar ik mee werk zijn dierproef vrij.
   I.v.m. diverse regelgeving mag ik de merken niet
        op mijn site vermelden.
   Wilt u er meer over weten mail of bel mij even   
        dan kan ik u daar meer informatie over        
                     oververstrekken. 

Miranda's Beautysalon heeft voor dierproef vrije producten gekozen omdat dit product een toegevoegde waarde heeft na een gezichtsbehandeling. 

Ook voor visagie tips voor u bruidsmake-up kunt u bij mijn salon terecht.

Veel mensen zijn er van overtuigd dat zij een bijzonder gevoelige huid hebben, maar gaan voorbij aan het feit dat de huid meestal heel normaal is, maar door een verkeerde behandeling gevoelig reageert.
Het doel van ieder huidverzorgingpreparaat moet daarom zijn; de huid weer in haar natuurlijke evenwicht te brengen, de beschermende functie van de huid te activeren en zo de natuurlijke huidveroudering tegen te gaan.

Tweemaal per jaar worden de nieuwe trendkleuren en make up tips van aangepast aan de actuele modetrends van München, Parijs en New York.
Mijn producten hebben een modern en actueel kleurenassortiment die een professionele en creatieve make up mogelijk maakt.

De producten bevatten hoogwaardige grondstoffen die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid garanderen met optimale toepassingsmogelijkheden.

Tevens presenteren mijn producten navulbare producten, die bijvoorbeeld door elegante beauty boxen naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden; gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en besparend